Stalling

Wij bieden u de mogelijkheid tot jaarstalling, winterstalling en zomerstalling. De verschillende tarieven of beschikbaarheid van ligplaatsen kunt u vrijblijvend aanvragen.

Een winterseizoen loopt bij ons van eind oktober tot begin mei en een zomerseizoen de resterende tijd, oftewel van begin mei tot eind oktober. Naast een rustige ligplaats bieden wij u op ons afgesloten terrein tevens diverse faciliteiten, waaronder douche, toilet en elektra (220 en 380V).

Gedurende het winterseizoen kan uw schip op het geheel verharde terrein worden gestald, op bokken die door de haven worden verhuurd, of op uw eigen trailer of bok. Deze dient dan echter wel geschikt te zijn voor onze craddle wagen. Uw schip wordt met behulp van een mobiele kraan uit het water getakeld, waarna het onderwaterschip boven een daarvoor bestemde afspuitplaats onder hoge druk wordt gereinigd. Vervolgens wordt het schip op een pasklare bok gezet, waarna het schip met bok en al met een craddle wagen naar de stallingsplaats wordt gereden.

Overdekte binnenstalling is eventueel ook mogelijk!

Voor meer informatie over de haven en ligplaatsen (zomer- en jaarstalling) of winterstalling kunt u per e-mail of telefonisch contact opnemen met de havenmeester dhr. P.H. Fransen.